Over ons

Gouden Plakje voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Tussen de vlakke weiden, poelen en meertjes, in de zuidwesthoek van Friesland, vond de familie Renema in 1996 haar Gouden Plakje. Het recreatiebedrijf met camping is inmiddels een favoriete uitvalsbasis voor veel natuur- en waterliefhebbers.

Ruimte en rust
De veertig staanplaatsen voor tent, caravan of camper zijn ruim opgezet. Iedereen kan lekker zijn eigen gang gaan op de camping, van vaste (seizoens)gasten tot passanten. Het moderne sanitair – de douches en toiletten zijn in 2011 helemaal vernieuwd – is gratis voor onze campinggasten. Of huur een van onze prettige chalets of appartementen voor twee, vier of zes personen. Vanaf april 2015 kunt u ook een groepsverblijf voor tien of twintig personen boeken. Wat u ook kiest, overal vindt u dezelfde rust, ruimte en gemoedelijke sfeer.

Rustgevende Friese landerijen en gezellig waterverkeer
Naast de fijne plekken op de camping, biedt Gouden Plakje u nog veel meer. De camping combineert het beste van Friesland: aan de ene zijde kijkt u uit over de rustgevende weidse landerijen. Draait u zich om, dan kunt u genieten van het verbindingswater De Grons met het gezellige waterverkeer dat langs zeilt of pruttelt. .

Leren zeilen in een Optimist
Camping Gouden Plakje is de ideale uitvalsbas voor een vakantie op het water. Voor ervaren zeilers, maar ook voor de jeugd. Onze drie Optimisten zijn de perfecte boten om te leren zeilen. Op de Grons zelf, maar ook op een van de meren waar de Grons u naartoe voert. Naast de Optimisten hebben we speciaal voor onze campinggasten ook Polyvalken. Geen zeiler? Op Gouden Plakje kunt u ook een Doerak, Aquanaut of elektrosloep huren. Ook is er een aanlegplaats voor boten.

Overige faciliteiten:
– 220 volt stroomvoorziening (via zonnepanelen)
– Wasruimte
– Speelplaats

Laat een reactie achter