Boten en sups

Recreatiebedrijf Gouden Plakje verhuurt drie elektrosloepen. Zo geniet u comfortabel van de natuur zonder het lawaai van een motor. Elke boot heeft plaats voor maximaal tien personen. Door de handige indeling met verschillende losse zitplaatsen en tafels is de boot goed toegankelijk. Het manoeuvreren is makkelijk dankzij het traploos voor- en achteruit schakelen van de motor en de hydraulische besturing.

Op Gouden Plakje kunnen door de zeilliefhebbers polyvalken worden gehuurd.

Elektrosloepen

Een dag varen zonder op te laden
De elektrosloep kan tot 8 uur elektrisch varen. Bij een normale kruissnelheid kunt u dus een dag varen zonder te hoeven opladen.

Specificaties elektrosloep
• Interieur van mahonie met massieve afwerking
• Grote opbergruimten in alle banken en zitplaatsen
• Accumeter met resttijdindicatie

Minder mooi weer
De elektrosloep met kap voorop, biedt de mogelijkheid om ook met minder mooi weer te varen.

Polyvalken

Met een zeilboot geniet u sportief van de mooie omgeving. Speciaal voor onze gasten verhuren we drie polyvalken, om lekker te zeilen over de Friese meren. U zeilt vanaf Gouden Plakje via open vaarwater zo naar het Heegermeer en de Oudegaaster Brekken.

Sups

Suppen staat voor Stand Up Paddle. Dat doe je vanaf een speciaal surfboard. Je beweegt je zelf voort met een paddle. Gouden Plakje is de perfecte uitvalsbasis voor een paar uur waterplezier. Zowel voor de beginnende als gevorderde watersporters. Al suppend ontdek je de omgeving. Het is bovendien een complete training voor het hele lichaam. Het suppen is makkelijk te leren.

Wij verhuren stabiele Supboards. Uiteraard hoeft u geen campinggast te zijn om een SUP te huren. Wilt u reserveren? Dat kan per mail of telefoon.

Tarieven SUP verhuur

(inclusief peddels en eventueel zwemvest)

Per uur€ 10,00
Per halve dag (4 uur)€ 30,00
Per dag (8 uur)€ 45,-