Zeilboot of elektrosloep te huur

Recreatiebedrijf Gouden Plakje verhuurt drie elektrosloepen. Zo geniet u comfortabel van de natuur zonder het lawaai van een motor. Elke boot heeft plaats voor maximaal tien personen. Door de handige indeling met verschillende losse zitplaatsen en tafels is de boot goed toegankelijk. Het manoeuvreren is makkelijk dankzij het traploos voor- en achteruit schakelen van de motor en de hydraulische besturing.
Op Gouden Plakje kunnen door de zeilliefhebbers polyvalken worden gehuurd.

Een dag varen zonder op te laden
De elektrosloep kan tot 8 uur elektrisch varen. Bij een normale kruissnelheid kunt u dus een dag varen zonder te hoeven opladen.

Specificaties elektrosloep
• Interieur van mahonie met massieve afwerking
• Grote opbergruimten in alle banken en zitplaatsen
• Accumeter met resttijdindicatie

Mooi weer garantie
Varen met een sloep doe je met mooi weer. Voorspellen de weersvooruitzichten harde wind of regen, dan kunt u kosteloos omboeken naar een andere datum. De elektrosloep met dubbele kap uitvoering biedt wel de mogelijkheid om ook met slecht weer te varen.

Polyvalken

Met een zeilboot geniet u sportief van de mooie omgeving. Speciaal voor onze gasten verhuren we drie polyvalken, om lekker te zeilen over de Friese meren. U zeilt vanaf Gouden Plakje via open vaarwater zo naar het Heegermeer en de Oudegaaster Brekken.