Groepsaccommodatie 20 personen

De luxe groepsaccommodatie “Heaskuorre” heeft ruimte voor 20 personen en beschikt over 8 ruime slaapkamers. De accommodatie is direct aan het water gelegen in het prachtige waterrijke Zuid-West Friesland.

U kunt de accommodatie uitbreiden tot 28 personen, door gebruik te maken van beide naastgelegen appartementen. U geniet van uw eigen terras aan het water en ziet de zeilbootjes aan u voorbij gaan. Ervaar alle aanwezige luxe voorzieningen zoals twee keukens, 8 luxe slaapkamers en 4 badkamers. Er kunnen elektrische sloepen en zeilboten gehuurd worden, waardoor u direct vanaf de accommodatie het water op kunt varen. Voor de sloep zijn er meerdere “electric-only” routes beschikbaar en kunt u bijvoorbeeld het pittoreske stadje Hindeloopen of Bolsward bereiken.

De accommodatie is zeer ruim opgezet en heeft een grote leefruimte met zithoeken en twee eettafels. De twee moderne keukens zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Tevens heeft u de beschikking over een wasmachine en een droger.

De accommodatie heeft op de bovenverdieping een zeer ruime eigen recreatieruimte met vele aanwezige spellen. Er is tevens een grote LED TV aanwezig, waarbij u een laptop op aan kunt sluiten.

In naastgelegen ruimte is de mogelijkheid tot het spelen van een potje tafeltennis of een spelletje voetbaltafel.

Vanaf het terras met heerlijke loungesets en parasols heeft u een prachtig uitzicht over het aanliggende water. Het terras is volledig afgeschermd door glazen windschermen, waardoor u zowel heerlijk uit de wind zit en uw kinderen veilig op het terras kunnen spelen. Tevens zijn er nog twee extra terrassen aan het water. Voor de kinderen is er een speelveld waar volop gespeeld kan worden en waar alle ruimte is voor groepsactiviteiten.

Er is voldoende rekening gehouden met minder validen, waardoor we deze groep ook steeds vaker mogen verwelkomen op De Heaskuorre. Wilt u hier meer informatie over neemt u dan svp contact met ons op voor de speciale wensen/eisen.

Indeling groepsaccommodatie 20 personen

Een grote leefruimte met Wifi en vloerverwarming, inclusief eettafel, zithoek, tv en twee luxe keukens met:
• Vaatwasser
• Combimagnetron
• Inductieplaten
• Koelkast
Verder heeft u de beschikking over een wasmachine en een droger.

8 slaapkamers:
2 slaapkamers met elk 2 – 1 pers. boxspring op beneden etage
2 slaapkamers met 2 – 1 pers boxspring op eerste etage
2 slaapkamers met een stapelbed gemaakt van steigerhout
2 slaapkamers met elk 4 – 1 pers boxspring
4 badkamers, waarvan de badkamers op de begane grond met inloopdouche